Nudå

Okej nu när jag är en hårt arbetande kvinna är tiden ännu svårare att få att räcka till. Trivs dock stört bra på jobbet! Så kul. Känner verkligen att jag valt rätt utbildning och hoppas jag någon gång får möjligheten att jobba inom primärvården någon gång i min framtida kärriär som sjuksköterska. 

Imorgon är den stora dagen som jag sätts på skarpt läge för nu börjar allvaret. 

Ikväll kommer Alf hem och påbörjar sina (minst) 80 dagars ledighet. Åh så kul det ska bli att ha honom hemma hela sommaren! Både för hans, min & Ellens. 
 
Och med Ellen är det bara bra. Hon blir bara större och större och lär sig mer och mer. "pratar" hela tiden gör hon också. Idag har vi varit ute i Jävre där mamma & C har husvagenen, så fint till. Där ska Ellen få hänga i sommar och det lär hon gilla, för både havet och fåglarna var väldigt intressanta idag. 
 
Stora tjejen!
 
 
 
 

Pirrigt

Alldeles strax ska jag på ett nytt jobb igen. Det är alltid så där pirrigt innan! Som tur är ha rjag inte hunnit vara nervös inför det, istället har jag oroat mig för tentan som var igår. Nu är den över, skönt! Så bara en kvar imorgon då. Ska bli skönt att slippa det eviga dåliga samvetet som följer med som ett brev på posten när man studerar. Bara gå på jobbet och när man är klar, då är man klar. Då kan jag göra va jag vill av min tid utan dåligt samvete! Härligt.
 
Skitskitväder ute så måste få skjuts in till Hortlax då jag inte vill cykla i det här. Ska gå upp och väcka min lilla lilla famlij snart. 
 
Så det var ju tur för mig, första dagen med riktigt kasst vädet ska jag visst jobba ;) Hehe. Synd för Alf dock som MÅSTE gräva upp avloppet här ute.. För nu är det översvämning i källaren. Dagens depp!

Söndag

Helgen har gått förbi i rasande fart som vanligt. Hettan i fredags tror jag ingen i Piteå missade, nästan 30 grader i skuggan. Solen stekte som aldrig förr!! Jag var på krokofanten och jobbade och försökte hålla mig i skuggan men även där var det nästintill olidligt. 
Annars har helgen bestått av besök från Arvid, sushi, stopp i avloppet (2 gånger), en liten sväng på nimbys värld, surströmming med bästa, sol, alldeles för lite skola, en lååång sovmorgon och nu helt plötsligt regn. Men det gör fakiskt ingenting, då har jag ingen ursäkt till att inte plugga. För på måndag är det tenta 1 och på onsdag är det tenta 2. Och på tisdag börjar jag på vårdcentralen. Fullt sjå bara!
 
Här var klockan efter sju och grillen bara i blöja ute
Hahaha, på nimbys värld. Minen!
 
Så här har Ellen börjat krypa, alltså på fötterna och inte på knäna!

RSS 2.0