2013

Jul och nyår 2013 är nu ett minne blott. Kvar återstår 13-dagsafton och sedan är det vardag igen. 
 
 
 
2013 har varit ett bra år för oss. Ellen har fyllt ett, börjat gå och börjat på förskolan. Hon är den mest underbara människan jag någonsin träffat och jag kan inte tänka mig att hon lämnar någon oberörd.
Jag har läst två terminer till sjuksköterska, arbetat på vårdcentralen och blivit erbjuden ett nytt jobb som jag mest troligt kommer hoppa på i sommar.
Alf har också fått ett nytt jobb, vilket innebär både nytt ansvar och att han är närmare till. Han var dessutom ledig hela sommaren med Ellis vilket jag tror var bra för både han, hon och mig.
Vi har blivit ägare av huset (bara ett och ett halvt år senare) och dessutom gjort om lite här och lite där. En till bil har vi också skaffat på vilken jag fick min första punktering någonsin på.
Jag och Ellen har varit ner till stockholm/uppsala två gånger och hälsat på min syster och nära vänner och flygresorna har gått hur bra som helst.
Tråkiga saker har såklart också hänt, men det är väl inget att älta?! Var ledsen en stund och sen får det vara bra och gå vidare.
 
Nu till början av 2014 så är det dags för Ellen att börja på Krokofantens förskola i Hemmingsmark. Så att vi längtar! Labyrinten har varit fantastiska, men det känns verkligen hur kul som helst att hon kan få börja i hemmings. 


 

RSS 2.0