svammel och dravel

sitter hos pappa och väntar på grillad hamburgare. Alf har varit på jobbmöte om ett nytt spännande jobb och grisen sover efter mycket om och men ute i vagnen. själv är jag så trött så jag vet inte vad. En sån dag bara ni vet... Skolan börjar på måndag och förskolan för lilla Ellen likaså. Ett nytt liv för oss alla helt enkelt! Ska bli spännande, men just nu känns det lite skrämmande att lämna bort det dyraste vi har till främmande människor. Tänk om de inte bryr sig om henne utan låser in henne i skamvrån för att de inte gör som hon säger? Låtef henne gå med bajsiga blöjor och klär inte på henne mär de ska ut och leka? Tänk om de ALDRIG är ute och leker? Eller att hon får äta smulorna från alla andra på golvet till lunch eller blir utan mellis.
Hur ska jag veta?! Stackars lilla Ellis-pellis som måste gå på hemska förskolan när hennes föräldrar inte bryr sig om henne. Skämt åsido, förskolan är bland det bästa som finns i samhället, utan den skulle man ju inte kunna arbeta och ha barn samtidigt vilket skulle resultera i att man antigen blev utan barn eller utan jobb. Och det vill väl ingen?! Själv lä gtar jag till jag får börja jobba. 2, 5 år till i skolan känns som en oändlig evighet trots att jag förstår att jag kommer a
hinna arbeta mig less innan detta jordeliv är över.

ojoj vilket inlägg det blev. säkert hur tjorvigt som helst men skriver på mobilen så har begränsad möjlighet att läsa igenom hehe. Nu vankas hamburgare!







Mitt hjärta!

Helg och måndag.

I helgen har vi hunnit med en del, både att umgås och fixa här hemma. Alf har tagit fram murstocken och håller nu på att ta bort spånskivorna i vardagsrummet så ska vi ta fram brädorna som ligger och måla dem vita. Kommer nog bli riktigt bra. Som liggande panel alltså. Hur att göra med murstocken, om vi målar den eller har den röd återstår att se. Den är faktiskt ganska fin som den är. Målat kakel och satt upp garderoberna i hallen. Känns som att det någon gång faktiskt kommer att ta slut- vilket är en härlig känsla.
 
Och igår var jag och Ellen på lekparken för första gången. Hon gungade jättehögt och höll på att skratta på sig hela tiden. Sen gick vi ner till ån där det var så grundt vatten att botten var framme på vissa ställen så vi kunde gå. Slutade naturligtvis änå med ett plurr, så vi gick hem. 
 
Annars är det måndag och första dagen på min andra lediga vecka. Känns som att jag varit ledig en månad eller något och jag är faktiskt helt ärligt lite glad att skolan snart börjar om. Nog för att det kan vara skönt/bra/kul att vara ledig också, men jag är ändå inte så mycket för det. 

Well hell ,nu ska väl jag också göra något "vettigt". 

Mer bilder...

Äter middag på födelsedagen
Kör fyrhjulingen med Isa 
Gör våfflor med mormor
 
Sitter på pottan
Kollar på lekarna på midsommar
 
 
 

Sommaren 2013

...Har varit till belåtenhet. Jag har jobbat måndag - fredag 8-17 på Hortlax Hälsocentral och Alf har agerat hemmaman. Detta har han gjort riktigt bra, och huset har varit städat oh maten klart när jag kommit hem. Inte dumt må jag säga! Ellen har hunnit fylla ett helt år och det var inte utan att man blev lite sentimental.
 
Här kommer ett litet bildregn från sommaren som varit.
 
 
 
 
 
 
 
 

snart

Sitter på jobbet och räknar minuterna till jag slutar. Sen är det bara två dagar kvar och sen är jag ledig i tre veckor innan skolan börjar. Vad ska vi göra på hela den tiden?! ingen som vet, ingen som vet. Jag ska skriva en summering av sommaren som svishade förbi förhoppningsvis i helgen, annars början av nästa vecka. Nu ser jag bara om appen fungerar som den ska eller om den dammat igen!




RSS 2.0