En bättre onsdag.

Idag har vi hunnit med en del. Jag började dagen med att skriva tenta i onkologi sedan åkte vi in till stan och inhandlade diverse. Bland annat en "plastmatta" från Rusta för en spottstyver. Har tidigare haft en riktigt fin ryamatta från Em, men den är inte lika fin idag som innan vi fick barn. Fy sjutton så snuskig den är, full med både det ena och andra. Nej, vad vi behövde var en matta som mat får spilla, kräkas och gå på toaletten på utan att någon blir ledsen i ögat. Och det hittade vi. Inte världens vackraste, men ändå bättre än vad vi hade.
 
Sedan vidare till PÄS för ett ultraljud av lilla ärtan som ligger i magen. Mmmmmm, så mysigt att se den där lilla saken :) Häftig känsla. Helt sjukt, faktiskt. 2/9 kommer han nog (punktlighet uppskattas), så vi blev framflyttade en vecka. Inte mig emot!! Det innebär att halva tiden har gått. Välkommen v.20!!
 
Också sen hem, hämta Ellen på föris som var där medan vi var på UL, och sedan åkte vi till Skuthamn för att hämta upp en växa-säng jag fyndat på facebook. Så imorgon åker nytt golv och sängen in i hennes rum och så är det bara för henne att börja sova där.. Heheheh, bara och bara.
 
Annars väntar jag på att lilla grisen ska somna där uppe så att jag och Alf kan se Game of Thrones. längtar!!!!!

Plus att det har varit strålande sol idag och jag fick hem en skitsnygg jacka jag beställt! Vilken jäkla bra dag.

Man.

När jag läste på SU skulle vi ha en lärare som vi fick höra innan inte accepterade ordet "man". Alltså, han menade vem är man? Är det jag, du, eller vem är det jag talar för när jag säger "man"? Jag använder mig av ordet alldeles för mycket, men nuförtiden hajar jag till och kommer oftast på mig och ändrar mig till jag. För ofta är det ju faktiskt jag som jag talar för, ingen annan. För vem ingår i "man"? Jag tycker faktiskt det var smart och är glad att han fick mig att tänka till. Micke tror jag han hette, men kommer inte ihåg i vilket ämne vi hade honom i. Säkert någon juridikkurs eller något annat smart.
 
Jag ska alldeles strax gå upp och läsa innan ögonen åker igen, för imorgon är det föreläsning hela förmiddagen. Och jag blir så fruktansvärt trött när jag sitter och lyssnar på föreläsning via datorn! Här om dagen somnade jag med huvudet i handen. Inte bra. Nog för att jag går omkring och är rätt trött på sistone, men någon måtta får det väl ändå vara.
 
Min bästa hjälpreda! Idag har vi bakat kladdig chokladkaka med kolaglasyr. Precis så gott som det låter! 
 
Här tar vi kort på oss själv
 
Och här är en av de 50 selfie-bilder Ellen tog på sig själv.
 
 

RSS 2.0