Kvällen

Fy så kul jag hade igårkväll! Först supergod laxpaj med finaste tjejerna (även o vi saknade ett par...), med vin - både mousserade, rött & vitt. Sedan tog vi på skorna och knallade ut. Alldeles lagomt med folk, inte proppat men ändå folk. Träffade jättemycket roliga människor som jag inte sett på länge. Hur kul som helst! Besviken dock att kvällen gick så fort, innan jag visste ordet av så tände de lamporna och det var dags att gå hem! Jag hann inte ens dansa... Deppigt värre! Tog mig hem till Hemmings också, så skönt! Knoen och Alf låg och sov när jag kom hem och det hade såklart gått hur bra som helst utan mig - inte för att jag var orolig innan men ändå. 
 
I morse var det inte lika kul. Det var inte ens ett skämt vilken huvudvärk jag drogs med i morse... Två alvedon, frukost och några vattenglas senare kändes livet lättare. Så for vi in till stan och promenerade på isen, åt pizza och köpte hem lite snarra & cola. Nu ligger vi i varsin soffa och Ellen sover i vagnen. Perfekt bakisdag. Jag är botad mot alla dagen-efter-symptom.
 
Imorgon blir det tidig uppstigning för båda, jag ska sätta mig och plugga på förmiddagen medan Alf leker med grisen och sedan har vi besiktningstid 11.50. 
 
Nu ska jag sätta mig och göra en inköpslista till handlingen imorgon. 
Då säger vi bra, tack hej för den här toppenhelgen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0